Καλλώς ήλθατε στο κατάλυμα μας!

Razi beach – Εξοχικές κατοικίες – Λεφόκαστρο Πήλιο

Το Πήλιο διαθέτει φυσική ομορφιά, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και βρίσκεται σε κεντρική θέση της Ελλάδος, 320 χμ από την Αθήνα και 220 χμ από την Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επίσης 24 χωριά, από τα οποία μερικά είναι παραθαλάσσια και άλλα ορεινά. Οι φυσικές ομορφιές της περιοχής και κυρίως ο συνδυασμός ενός πανέμορφου βουνού και μιας καταγάλανης θάλασσας προσφέρουν επιλογές διασκέδασης, διακοπών και αναψυχής, που δύσκολα εξαντλούνται!

Το Πήλιο είναι τόπος ευλογημένος από τους Θεούς, βουνό μαγικό, μυστήριο και όμορφο. Μύθοι και παραδόσεις έχουν προσπαθήσει να το περιγράψουν. Στο Πήλιο βλέπει κανείς εικόνες που δεν σταματούν να αλλάζουν.  Χρώματα που δηλώνουν εποχές και συναισθήματα.

Στο Πήλιο βρίσκει κανείς τα πέτρινα σπίτια, τις κρήνες καλυμμένες από την πρασινάδα του βουνού, την δροσιά σε κάθε φύλλο. Χωριά κρυμμένα στις δασωμένες πλαγιές, πλατάνια σκιερά, όμορφες πλατείες.

Στο Πήλιο υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να κάνει, όπως ιππασία, πεζοπορία, θαλάσσια σπορ, βόλτα με το τρενάκι από τα Άνω Λεχώνια προς τις Μηλιές,  σκι στο χιονοδρομικό κέντρο κλπ…

Στο Πήλιο ο επισκέπτης θα μαγευτεί από τα τοπικά έθιμα, τις γιορτές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και την τοπική παραδοσιακή κουζίνα.

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει το Πήλιο αγαπημένο τουριστικό προορισμό.