Λεφόκαστρο

Λεφόκαστρο

Μερικές φορές απλά θέλετε να ξεφύγετε από την πολυκοσμία και να βρεθήτε σε ένα μέρος που θα είναι όλο δικό σας – ειδικά όταν εκεί βρίσκετεκαι μια όμορφη παραλία. Το Λεφόκαστρο στο Πήλιο είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Το Λεφόκαστρο είναι ένας μικρός παραλιακός οικισμός με πολλούς όρμους και ωραίες παραλίες, ο οποίος είναι απο τους πιο όμορφους σε αυτό το μέρος του Πηλίου. Το Λεφόκαστρο ανήκει στην Αργαλαστή, αλλά σε αντίθεση με την Αργαλαστή, είναι ένα ήσυχο μέρος στον Παγασητικό Κόλπο, ιδανικό για οικογένειες ή άτομα που προτιμούν την ησυχία για τις διακοπές τους.

Το Λεφόκαστρο είναι γνωστό ως ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός. Προσφέρει χαλάρωση στην  παραλία και  μαγευτικά ηλιοβασιλέματα – υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι επισκέπτες επιλέγουν το Λεφόκαστρο στο Πήλιο ως προορισμό τους.

Λεφόκαστρο Πήλιο

Λεφόκαστρο

Το Razi Beach Apartments καλωσορίζει τους επισκέπτες του και είναι ένας πραγματικός παράδεισος για ενήλικες και παιδιά, που θα βρουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη γαλήνη και χαλάρωση με ιδιαίτερη γοητεία. Τα διαμερίσματα προσφέρουν σύγχρονη άνεση σε ένα ήσυχο και φυσικό περιβάλλον. Όλα τα διαμερίσματα έχουν γρήγορη πρόσβαση και θέα στα καθαρά νερά της παραλίας Ραζή. Απολαύστε την αδιατάρακτη στιγμή με τον σύντροφό σας ή την οικογένειά σας και ζήστε αξέχαστες στιγμές διακοπών που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Ένα βιβλίο, μερικά ακουστικά ή μόνο τις σκέψεις σας. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε να κρατήσετε μαζί σας, στο Λεφόκαστρο μπορείτε να βρείτε ήσυχες γωνιές για να χαλαρώσετε. Για όσους προτιμούν ήσυχες διακοπές, αυτό το θέρετρο του Πηλίου έχει μια ελκυστική προσφορά και αν και είναι μικρό, υπάρχουν πολλά μέρη για να ανακαλύψετε, ώστε κάθε μέρα να είναι ενδιαφέρουσα και διαφορετική. Οι καλύτεροι μήνες για επίσκεψη είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος.