Πήλιο

Το εύφορο και ποικίλο φυσικό τοπίο για το οποίο το Πήλιο είναι διάσημο δεν σταματάει μόνο στις παραλίες. Όλα αυτά χαρακτηρίζονται από λόφους, βλάστηση και δασικές εκτάσεις πρασίνου. Όμορφες αμμώδεις παραλίες στο ανατολικό Πήλιο, κρυμμένες σπηλιές στο νοτιοανατολικό Πήλιο, ποικιλόμορφο δάσος στο βουνό Πήλιο, θαλάσσια βράχια προς τα δυτικά. Και στο μεταξύ: μεγάλη εξυπηρέτηση, θάλασσα και γαστρονομία. Πολλοί παραθεριστές προτιμούν κάθε χρόνο να περάσουν τις συναρπαστικές διακοπές στις παραλίες του Πηλίου.

 

πήλιο

H όμορφη χερσόνησος του Πηλίου είναι ένας αληθινός παράδεισος διακοπών. Λιγότερο γνωστή και πολυσύχναστη από τα μεγάλα νησιά και θέρετρα στην Ελλάδα, αυτό το μικρό μέρος διακρίνεται από μια ποικιλία φυσικών θησαυρών, που κόβει την ανάσα πανέμορφες παραλίες και πολλές εκδρομές.

Τα μέρη στη χερσόνησο του Πηλίου χαρακτηρίζονται από ορισμένες ομοιότητες. Βρίσκονται στον Παγασητικό κόλπο και είναι δημοφιλείς προορισμοί για όσους αγαπούν την αναψυχή καθώς και πεζοπόρους. Οι περιοχές διαφέρουν ήδη σε ορισμένα σημεία. Γι ‘αυτό θα σας πούμε πρώτα τι συμβαίνει στα παραθαλάσσια μέρη του Πηλίου, προτού να επισκεφτείτε συγκεκριμένους χώρους.

Ένας μεγάλος αριθμός από τις ωραιότερες παραλίες του Πηλίου βρίσκονται στην ανατολική ακτή και είναι συνώνυμες με τις πιο όμορφες παραλίες. Αυτή η γωνιά του Πηλίου είναι γνωστή για τον τέλειο συνδυασμό από ζεστό μεσογειακό κλίμα, πλούσια βλάστηση, κρυστάλλινα νερά και ποικίλες ακτές. Δημοφιλή μέρη είναι η παραλία Παπά Νερό, το χωριό Άγιος Ιωάννης, η παραλία του Μυλοποτάμου και η Νταμούχαρη.

Πήλιο

Η δυτική ακτή της χερσονήσου του Πηλίου είναι πιο αρμονική, με πολλούς όρμους. Στους περισσότερους από αυτούς τους κόλπους είναι δυνατό να βρείτε διαμονή σε παραθεριστικές κατοικίες και διαμερίσματα διακοπών. Αυτές οι παραλίες είναι τέλεια μέρη για όσους αναζητούν ήσυχες διακοπές, μακριά από την πεπατημένη οδό και θέλουν να απολαύσουν την όμορφη ατμόσφαιρα της παρθένας φύσης, πλούσια βλάστηση και πεντακάθαρη θάλασσα. Γνωστά μέρη είναι τα Καλά Νερά, η Άφησσος, το Λεφόκαστρο και η Μηλίνα.

Πήλιο

Ψάχνετε για τις τέλειες διακοπές στην παραλία και τον ήλιο, με ζεστά, καθαρά νερά και φιλόξενο, καθαρό διαμερίσμα διακοπών κοντα στην θάλασσα, όπου μπορείτε απλά να χαλαρώσετε με άψογη εξυπηρέτηση και στοργική φιλοξενία; Το Πήλιο προσφέρει εξοχικές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Πάνω απ ‘όλα, το Πήλιο προσφέρει πολύ πιο απομακρυσμένους, πραγματικά ρομαντικούς κόλπους και παραλίες από ό, τι θα περίμενε κανείς.